ФИЛОСОФИЯ

ФИЛОСОФИЯ

Нашата визия

Визията на Еворокетъринг е да внесе здраве на масата, като бъде основният и оптимален източник на плодове и зеленчуци с най-високо качество и като предлага услуги с висока добавена стойност – свежест, здравина, страст и гъвкавост.

Свежест, означава новаторство, иновация, насърчаване на творчеството. Свежест на идеи, предприемачески решения и кооперации, които ще се отразят във всеки един от нашите продукти.

Устойчивост означава участие в качеството на живот с положителна енергия, силни идеи, основани отношения и утвърден опит.

Страстта означава, че дори при трудни обстоятелства ние продължаваме с увереност и фокусираме енергията си върху ежедневната си мисия.

Гъвкавост означава спазване на нашите обещания за здраве, безопасност, ефективност и етика.

Това са ценностите, които ръководят нашите действия, докато следваме нашата визия и изграждаме голяма компания.

Нашата мисия

Да бъдем надежден и постоянен доставчик на отлично качество и разнообразие от плодове и зеленчуци.

Да направим пресни, вкусни продукти от плодове и зеленчуци, точно такива, които избираме според апетита си, но много често нямаме време в собствения си дом да измием, нарежем и разделим на порции.

Да помогне на готвачите и заведенията за обществено хранене с лекота да създават малки здравословни и вкусни чудеса за своите гости и посетители.